Menu komende weken

Menu voor de week van 2-juli 2018  

Helaas...

Beste KOOKmakkelijk-liefhebber,

 

Regelmatig aan zelfreflectie doen is gezond. Bij De Winning stellen we onszelf dan ook op regelmatige tijdstippen in vraag. Op die manier blijven we alert en bij de pinken. Zijn de producten en diensten die we aanbieden nog steeds een verlengstuk van onze visie en missie? Passen deze nog steeds binnen onze MVO-filosofie (maatschappelijk verantwoord ondernemen) enerzijds en zijn deze activiteiten ook rendabel anderzijds.

Voor ons KOOKmakkelijk-verhaal hebben wij deze oefening achter de rug. Het was altijd ons doel om gezonde evenwichtige maaltijden samen te stellen met zoveel mogelijk eigen (bio)producten of producten uit de korte keten. De distributie van deze pakketten bleek echter een pijnpunt in dit verhaal. Als we eerlijk zijn, dan is dat laatste stukje van dit verhaal niet altijd ecologisch verantwoord. De huidige manier van werken betekent immers heel veel kilometers rijden. Ook de toenemende concurrentie maakt dat onze huidige prijssetting onder druk kwam te staan.

Na een grondige analyse hebben we dan ook besloten om te stoppen met KOOKmakkelijk en dit vanaf 1 juli 2018. Met De Winning zijn we dit concept echter nog altijd erg genegen en zoeken we samen met mogelijke partners naar een oplossing. Zodra wij hier meer zicht ophebben, bent u een van de eerste die het hoort.

Wist u trouwens dat u uw vertrouwde De Winning-producten nog steeds kopen via de webshop van voedselteams (https://www.boerenvoedsel.be/webwinkel/voedselwinkel/) of in onze hoevewinkel in Lummen (Sint-Ferdinandstraat)?

Of kom een keertje langs in een van onze horecazaken en maak kennis met ons KarWij-verhaal. KarWij staat voor lekker, puur en eerlijk eten! Van zaadje tot op je bord. We laten niet alleen onze groenten, ons fruit en onze dieren groeien maar ook mensen hun bijzondere talenten!

·        bistro Bovy | Galgeneinde 22 | 3550 Heusden-Zolder

·        bistro Martenshof | Mettekovenstraat 2 | 3870 Heers

·        bistro Het Vinne | Ossenwegstraat 70 | 3440 Zoutleeuw

·        bakkerij en koffiehuis ComPani | Dorpstraat | 3530 Houthalen

·        Eetkafee De Winning | Sint-Ferdinandstraat 1 | 3560 Lummen

 

Bedankt voor uw begrip en nogmaals hartelijk bedankt voor uw vertrouwen in De Winning.

 

Met vriendelijke groeten,

KOOKmakkelijk-team
Ann & Ilse

Menu voor de week van 25 juni 2018  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 19 juni 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
tonenVisfilet met spinazie en salsa verde               
gevogelteKalkoen met zoete aardappel en citroensausje

               
vleesBloemkool met varkenslapje                        veggiePastasalade met ham en kaas
            en primeuraardappeltjes

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • margarine
  • melk
  • mosterd
  • mayonaise of dressing
  • bloem
  • maïzena
  • nootmuskaat
  • tijm
  • kippenkruiden
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

broccolisoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                            
veggieOosterse rijst met veggieblokjes                 veggieFalouchebroodjes met portobelloburger
               en pindasaus                                                           
 en groentefrietjes


veggieZomerse quinoasalade met verse kaas en chioggiabietjes

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • bouillonblokje groenten
  • honing
  • citroen(sap)
  • appel/wijnazijn 
  • sojasaus
  • ketchup
  • tabasco of cayennepeper
  • paprikapoeder
  • bruine suiker
  • peper en zout

 

 

 

 

 

Menu voor de week van 18 juni 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 12 juni 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                
tonenVisfilet met venkelsaus en tomaten              
gevogelteWraps met kip, groentjes en lentedressing
                 (enkel 4-dagen menu)

                  
vleesBalletjes met tomaten-groentesaus              
veggieSpelttaart met warmoes en geitenkaas

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • koolzaad/maïsolie
  • margarine
  • melk
  • mosterd
  • citroen(sap)
  • bloem
  • paneermeel
  • 1 ei
  • bouillonblokje kip of rund
  • bouillonblokje vis of kip
  • lookteentjes
  • kippenkruiden
  • peper en zout

Bio-soep

tuinbonensoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

            
veggieGroentestoofpotje met champignons,            veggieWraps met krokante groentjes en humus
             broccoli, noedels en noten


veggieZomerse stamppot met gourmet balletjes

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • sesamolie
  • margarine of boter
  • bouillonblokjes groenten
  • melk
  • nootmuskaat
  • cayennepeper of tabasco
  • zwarte peper
  • peper en zout

 

 

 

 

Menu voor de week van 11 juni 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 22 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

 

                
tonenViscurry met wortel, kokos en rijst                  
gevogelteCrunchy kip met appel-avocado dip 
                     (enkel 4-dagen menu)

                
vleesWortelstamppot met blinde vink en mosterdsausveggieZomerse salade met bietjes en kruidenkaas

 Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • arachide- of zonnebloemolie
  • margarine
  • honing
  • citroen(sap)
  • mosterd
  • laurierblaadjes
  • maïzena
  • paneermeel
  • 1 ei
  • appel/wijnazijn
  • tijm en rozemarijn
  • currypoeder
  • paprikapoeder
  • 5-pepermengeling 
  • peper en zout

Bio-soep

komkommersoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                   
veggieRijst met groenten, shiitake en spiegelei.   veggieGroentestoofpotje met burger en  
                                                                                               couscous


veggiePaprikataart met geitenkaas

Menu voor de week van 4 juni 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 22 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
tonenFishsticks met spinaziepuree                            
gevogelteDrumsticks met geroosterde groenten 
                

                

vleesBraadworst met rabarber en appel                     veggieLauwwarme venkelsalade met rillettes van sardientjes
                (enkel 4-dagen menu)

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie en margarine
  • mosterd
  • melk
  • bloem
  • paneermeel
  • ei
  • mayo of dressing
  • sojasaus
  • honing
  • suiker
  • lookteentjes
  • rozemarijn
  • tijm
  • kippenkruiden 
  • kaneelpoeder
  • peper en zout

 

Bio-soep

Waterkerssoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                        
veggie
Kleurrijke couscoussalade met jonge kaas      veggieLenterisoto met groene asperges en pijnboompitjes


veggieVeggieballetjes met tomaten-groentesaus en puree

Uit eigen keuken      

 

  • (olijf)olie 
  • bouillonblokjes groenten
  • cayennepeper 
  • mayonaise of dressing
  • maïzena
  • melk
  • cayennepeper of tabasco
  • zwarte peper
  • peper en zout

 

Menu voor de week van 28 mei 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 22 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

               
tonenPasta met steenbolkfilet en citrussaus               gevogelteCaesar salad met kip
                 (enkel 4-dagen menu)

             

vleesBeefburger met tzatziki van rammenas en wortel veggieMediterrane groentetaart met fèta 

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paneermeel
  • bouillonblokje vis en kip
  • maïzena
  • mayo/dressing
  • 1 ei
  • melk
  • lookteentjes
  • Provençaalse kruiden (tijm, rozemarijn, marjolein,…)
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

wortel/venkelsoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                 
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado                         veggieCouscous met kleurrijke groenten, dadels en amandel


veggieSpaanse oventortilla met veggiereepjes

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • bouillonblokjes groenten
  • cayennepeper 
  • kaneel
  • wijnazijn
  • mosterd
  • melk
  • cayennepeper
  • zwarte peper
  • peper en zout

 

 

Menu voor de week van 22 mei 2018  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 15 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

 

              
tonenPasteitje met Noordzeevis                           gevogelteNoedels met paksoi en kip
             (enkel 4-dagen menu)

                
vleesCouscous met pastinaak, appel en chipolata   
veggieSpirelli met broccoli, ham en kaassaus

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • margarine
  • melk
  • bloem
  • maïzena
  • bouillonblokje vis of groenten
  • bouillonblokje kip of rund
  • mosterd
  • lookteentjes
  • nootmuskaat
  • currypoeder
  • peper en zout

Bio-soep

Zoete aardappelsoep met gember

 Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

               
veggieLinguine en gevulde aubergine                veggieChili sin carne avocadocreme
              met peer en blauwe kaas

  
veggieSlaatje met pakje geitenkaas en appel

Uit eigen keuken      

  •   (olijf)olie
  •    rozemarijn              
  •    tijm                          
  •    melk
  •    bloem
  •    peper en zout
  •    bouillonblokje          
  •    komijnzaad            
  •    (cayenne) peper
  •    wijnazijn                       
  •    mosterd                         
  •    Provençaalse kruiden  

 

Menu voor de week van 14 mei 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 8 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

        
tonenSchelvis met paprikacrème en tagliatelle   gevogelteAardappelpannetje met gevogelteballetjes

                           
vleesVarkensstroganoff met rijst                    veggieGroene aspergesalade met spekjes
            (enkel 4-dagen menu)

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • margarine
  • appelazijn
  • mosterd
  • maïzena
  • paneermeel
  • bouillonblokje vis of groenten
  • bouillonblokje rund (of kip)
  • lookteentjes
  • Provençaalse kruiden of
  • tijm, rozemarijn, marjolein
  • paprikapoeder
  • kippenkruiden 
  • peper en zout

 

Bio-soep

Slasoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt veggieGroenteburger met koolrabisalade en bataat


veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

Uit eigen keuken nodig    

 

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • Provençaalse kruiden
  • ketchup
  • cayennepeper of tabasco
    peper en zout       

Menu voor de week van 7 mei 2018  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 1 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
tonenNoordzeevisfilet met                              gevogelteFarfalle met broccoli, kip en salsa verde
        preipuree en mosterdsaus                                           (enkel 4-dagenmenu)

                 
vleesLentehutsepot met kervel en witte pensveggieSpaanse aardappeltortilla met spekjes

Uit eigen keuken     

  • (olijf)olie
  • margarine
  • melk
  • bouillonblokje kip of rund, vis
  • mosterd
  • bloem
  • cider- of wijnazijn
  • gedroogde tijm
  • nootmuskaat
  • laurierblaadjes
  • peper en zout
  • kippenkruiden

Bio-soep

groene aspergesoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

         
veggieSpelttaart met warmoes en geitenkaas    veggieVegetarische curry met zoete aardappel


veggieBloemkoolgratin met quorngehakt

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • bouillonblokje groenten
  • melk 
  • nootmuskaat
  • Provençaalse kruiden of tijm, rozemarijn, oregano,..
  • peper en zout
  • taartvorm ca 20 cm

 

Menu voor de week van 30 april 2018  

In de week van 30 april heeft De Winning een brugdag op 30 april.
Er kunnen dan geen KOOKmakkelijk tassen geleverd worden.

Menu voor de week van 23 april 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 17 april 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                      
tonenSteenbolk met knolselder, pasta en peterseliesaus    
gevogelteKipkotelet groentepannetje
                 (enkel 4-dagen menu)

                       
   vleesAardappel-paprikastoofpotje                                 veggieKleurrijke couscous met spekjes

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • maïzena
  • bouillonblokjes kip en vis/groenten
  • kippenkruiden
  • oregano
  • tijm
  • lookteentjes
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

Radijsjessoep

 

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                        
veggie
Kleurrijke couscoussalade met jonge kaas      veggieGroenterisotto met koolrabi


veggieVeggieballetjes met tomaten-groentesaus en puree

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • bouillonblokjes groenten
  • cayennepeper 
  • mayonaise of dressing
  • maïzena
  • melk
  • cayennepeper of tabasco
  • zwarte peper
  • peper en zout

Menu voor de week van 16 april 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 10 april 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
tonenOvenschotel met duo van vis                               
gevogelteGroentecurry met kip en kokos
               (enkel 4-dagen menu)

                 
vleesAardappelgnocchi à la bolognese                           
veggieZuiders pastasalade met feta 

Uit eigen keuken 

  • (olijf)olie 
  • koolzaadolie
  • margarine
  • melk
  • mosterd
  • nootmuskaat
  • paneermeel
  • bloem
  • bouillonblokjes kip
  • currypoeder
  • kippenkruiden
  • laurierblaadjes
  • Provençaalse kruiden
  • zwarte peper
  • peper en zout

 

Bio-soep

prei-kervelsoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

 

  oesterzwammen, koolrabipuree, rood  fruit en noten     hartige speltpannenkoek met kleurrijke groentjes en bonencrème
veggieOesterzwammen met koolrabipuree    
veggieHartige speltpannenkoeken met kleurrijke groentjes
    gebakken aardappeltjes, toets van rood fruit             en bonencrème
            en noten
             
veggieVeggiefilet op z'n Indisch met basmatirijst

Uit eigen keuken nodig    

 

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
currypoeder
nootmuskaat
cayennepeper
peper en zout

 

Menu voor de week van 9 april 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 3 april 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                
tonenRode poon met kleurrijke groenten en dillesaus      gevogeltePasta met kip en andijvie in zachte mosterdsaus
                                                                                                        (enkel 4-dagen menu)

               
vleesWitte pens met gekaramelliseerd witloof en appel  
veggieBroccolitaart met walnoten

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • 5-pepers-kruiden
  • melk
  • mosterd
  • suiker (optie)
  • bouillonblokjes
  • lookteentjes
  • peper en zout

Bio-soep

Wortelsoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                   
veggieRisotto met venkel en tomaatjes               veggieAardappel/qorngehakt met boontjes
                                                                                                      
 
  
veggieGroentelasagne met geitenkaas    

Uit eigen keuken

  • (olijf)olie
  • bouillonblokje groenten
  • Provençaalse kruiden
  • oregano
  • melk
  • zwarte peper
  • zout en peper

 

Menu voor de week van 3 april 2018  

De levering van paasmaandag 2 april wordt verschoven naar 3 april.

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 27 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                   
tonenvisfilet in papillot  met fijne groenten en puree.  
gevogelteKoolrabi-pastinaakpuree met kipkotelet
                 (enkel 4-dagen menu)

                   
vleesVink in nest met mediterrane pasta                     
veggieVegetarische curry met mango

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • arachide/zonnebloemolie
  • boter of margarine
  • zilverpapier
  • melk
  • bouillonblokjes vis/groenten
  • currypoeder
  • nootmuskaat
  • kippenkruiden
  • oregano
  • tijm
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

Courgettesoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

          
veggieGroentestoofpotje met                veggieGegratineerde pasta 
                champigonons                                          met prei en gerookte tofu


veggieVegetarische curry met 
     kokos en zoete aardappel

Uit eigen keuken nodig   

 

  • (olijf)olie
  • arachide of zonnebloemolie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • paneermeel
  • mosterd
  • snede brood
  • nootmuskaat
  • tijm
  • cayennepeper
    peper en zout

 

 

Menu voor de week van 26 maart 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 20 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

           
tonenVispannetje met puree                             
gevogeltePasta met kip en koolrabi
               (enkel 4-dagen menu)

           
vleesCouscous met curryballetjes                    
veggieZuiderse groentegratin

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • paneermeel
  • kippenkruiden
  • melk
  • ei
  • balsamico-azijn
  • basilicum gedroogd of vers
  • oregano gedroogd
  • tijm gedroogd of vers
  • nootmuskaat
  • maïzena
  • bouillonblokje vis of kip
  • bouillonblokje kip of rund
  • peper en zout

Bio-soep

Waterkerssoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt veggieGroenteburger met koolrabisalade en bataat


veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

Uit eigen keuken nodig    

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • Provençaalse kruiden
  • ketchup
  • cayennepeper of tabasco
    peper en zout       

 

Menu voor de week van 19 maart 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 15 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                        
tonenGepaneerde vis met venkelpuree en tartaarsaus      
gevogelteBroodje kip caesar
                       (enkel 4-dagen menu)

                          
vleesPenne met broccoli en chipolata                               
veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

  • Uit eigen keuken     
  • (olijf)olie
  • boter
  • paneermeel
  • bloem
  • mayonaise
  • kippenkruiden
  • melk
  • Provençaalse kruiden
  • 1à2 eitjes
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

C
hampignonsoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                  
veggieWraps met kleurrijke groentjes en tofu       
veggieSpelttaart met broccoli en walnoten


veggieQuinoa met zuiderse groenten en fetakaas 

Uit eigen keuken nodig     

 

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
Provençaalse kruiden
oregano
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 12 maart 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 6 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            
tonenLengfilet uit de oven met broccolipuree     
gevogelteKipfilet met spekjes en witloofsalade
                                                                                             (enkel 4-dagen menu)

             
vleesPasta pesto met schnitzel                         veggieNoedels op Oosterse wijze met omelet

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine of boter
  • mayonaise/dressing
  • maïzena
  • melk
  • lookteentjes
  • bloem
  • paneermeel
  • laurierblaadjes
  • tijm 
  • suiker
  • ei
  • currypoeder
  • nootmuskaat
  • (graantjes)mosterd
  • sojasaus
  • peper en zout

 

Bio-soep

rode bietjessoep

 

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieChili sin carne met avocadocrème         
veggieMoussaka met zuiderse groenten en champignons


veggieOosterse noedels met seitan en pinda’s

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • bouillonblokje groenten
  • cayennepeper of tabasco 
  • bloem
  • oregano
  • bruine suiker
  • komijnzaad
  • peper en zout

  Wijzigingen, doordat sommige verse ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, kunnen we niet uitsluiten.