Menu komende weken

Menu voor de week van 5 maart 2018 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 27 februari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

           
tonenRisotto met paprika en visfilet               
gevogelteGroenten-aardappelpannetje met kippenreepjes
                  (enkel 4-dagenmenu)

           
vleesBloemkoolgratin met gehakt                 veggieFarfallepasta met prei en gerookte zalm

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine of boter
  • maïzena
  • nootmuskaat
  • groentebouillon 
  • currypoeder
  • melk
  • Provençaalse kruiden of tijm en rozemarijn
  • peper en zout

Bio-soep

Uiensoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

 

  oesterzwammen, koolrabipuree, rood  fruit en noten     hartige speltpannenkoek met kleurrijke groentjes en bonencrème
veggieOesterzwammen met koolrabipuree    
veggieHartige speltpannenkoeken met kleurrijke groentjes
    gebakken aardappeltjes, toets van rood fruit             en bonencrème
            en noten
             
veggieVeggiefilet op z'n Indisch met basmatirijst

Uit eigen keuken nodig     

 

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
currypoeder
nootmuskaat
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 26 februari 2018 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 20 februari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

 

              
tonenVisfilet met knolselderslaatje                    
gevogelteKalkoenfilet met zoete aardappel en bulgur
                (enkel 4-dagen menu)

             
vleesBiefstuk stroganoff met verse frietjes       
veggieVegetarische wraps met spiegelei

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • mayonaise/dressing
  • wijnazijn
  • mosterd
  • maïzena en bloem
  • knoflookteentjes
  • bouillonblokje liefst rund
  • kippenkruiden
  • laurierblaadje
  • nootmuskaat
  • kaneelpoeder
  • paprikapoeder
  • tijm 
  • cayennepeper/tabasco
  • peper en zout

 

Bio-soep

raapjessoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)
       
veggieRisotto met pastinaak        veggieAardappel/qorngehakt met boontjes
                 en champignons


veggieGroentelasagne met geitenkaas
    

Uit eigen keuken

  • (olijf)olie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • Provençaalse kruiden
  • oregano
  • melk

Menu voor de week van 19 februari 2018 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 13 februari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
tonenRode poon met juliennegroentjes                 
gevogelteSticky drumsticks met coleslaw
                (enkel 4-dagen)

                   
vleesCouscous met lamsmerguez                         
veggieBleekselder met ham, kaas en peterseliepureeUit eigen keuken      

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • bouillonblokje vis of groente
  • lookteentjes
  • cayennepeper/tabasco
  • Ras el hanout
  • maïzena
  • bloem
  • nootmuskaat
  • sojasaus
  • ketchup
  • mayonaise/dressing
  • peper en zout

Bio-soep

preisoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

          
veggieGroentestoofpotje met                veggieGegratineerde pasta 
                champigonons                                          met prei en gerookte tofu


veggieVegetarische curry met 
     kokos en zoete aardappel

Uit eigen keuken nodig     

 

  • (olijf)olie
  • arachide of zonnebloemolie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • paneermeel
  • mosterd
  • snede brood
  • nootmuskaat
  • tijm
  • cayennepeper
    peper en zout

 

Menu voor de week van 12 februari 2018 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 6 februari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
tonenVisfilet met garnaaltjessaus en preipuree    
gevogelteGroenterisotto met kip

                   
vleesBurger met wortelpuree en Chinese kool     
veggieKleurrijke speltpizza met ham

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • bouillonblokje vis of groente en kip
  • cayennepeper
  • kippenkruiden
  • paneermeel
  • bloem
  • maïzena 
  • ei
  • oregano
  • peper en zout

 

Bio-soep

Savooikoolsoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt veggieGroenteburger met koolrabisalade en bataat


veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

Uit eigen keuken nodig     

 

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • Provençaalse kruiden
  • ketchup
  • cayennepeper of tabasco
    peper en zout            

Menu voor de week van 5 februari 2018 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 30 januari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            
tonenOosterse viscurry met kokosmelk      
gevogelteKrokante kip met pasta en koolpesto
                                                                                     (enkel 4-dagen)

             
vleesLuikse balletjes met knolselderpuree   
vleesHutsepot met rookworst en wortelgroenten

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • paneermeel
  • rode wijnazijn
  • bloem
  • bouillonblokje rund of kip
  • gedroogde tijm
  • ei 
  • currypoeder
  • laurierblaadjes
  • nootmuskaat
  • peper en zout

Bio-soep


Boerenjuliennesoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

 

  oesterzwammen, koolrabipuree, rood  fruit en noten     hartige speltpannenkoek met kleurrijke groentjes en bonencrème
veggieOesterzwammen met koolrabipuree    
veggieHartige speltpannenkoeken met kleurrijke groentjes
    gebakken aardappeltjes, toets van rood fruit             en bonencrème
            en noten
             
veggieVeggiefilet op z'n Indisch met basmatirijst

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
currypoeder
nootmuskaat
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 29 januari 2018 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 23 januari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

         
tonenZalm met broccoli uit de oven           
gevogeltekipkoteletjes met geroosterde groenten
                (enkel 4-dagen menu)

          
vleesMexicaanse rijst met rundergehakt    veggiePreitaart met ricotta en noten

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • melk
  • bouillonblokje liefst rund of kip
  • cayennepeper
  • kippenkruiden
  • komijnzaad
  • zwarte peper 
  • peper en zout

 

Bio-soep

pompoen/tomaatsoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                  
veggieGeroosterde wortelgroenten met bulgur  
veggieVegetarisch paëlla


veggieRode kool met vegetarisch gehakt.

Uit eigen keuken nodig     

 

  • (olijf)olie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • saffraan of kurkuma
  • balsamico-azijn
  • paprikapoeder
  • melk
  • tijm
  • cayennepeper
  • peper en zout

Menu voor de week van 22 januari 2018 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 16 januari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

              
tonenStamppot met fishsticks                      
gevogelteKip op Oosterse wijze met broccoli

              
vleesGroentestoofpotje met braadworst       vleesGroentelasagne met geitenkaas

Uit eigen keuken      

(olijf)olie 
margarine
melk
paneermeel
bloem
sojasaus 
bouillonblokje rund en kip
mayo/dressing
oregano
tijm
lookteentjes
ei 
suiker & bruine suiker
cayennepeper
peper en zout

Bio-soep

Pastinaak-wortelsoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

          
veggieGroentestoofpotje met                veggieGegratineerde pasta 
                champigonons                                          met prei en gerookte tofu


veggieVegetarische curry met 
     kokos en zoete aardappel

Uit eigen keuken nodig     

  • (olijf)olie
  • arachide of zonnebloemolie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • paneermeel
  • mosterd
  • snede brood
  • nootmuskaat
  • tijm
  • cayennepeper
    peper en zout

 

 Menu voor de week van 15 januari 2018 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 9 januari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

           
tonen
Visfilet met kruidenkorst en prei        gevogeltePaella van risone met chorizo en garnalen

           
vleesZuiders stoofpotje met chipolata         
vleesPasta met spekjes en courgette
                  en aardappel

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • paneermeel
  • mosterd
  • lookteentjes
  • tijm
  • kippenkruiden
  • kurkuma
  • paprikapoeder
  • oregano
  • tijm
  • tabasco
  • bouillonblokje rund en kip
  • nootmuskaat
  • peper en zout

Bio-soep

witloofsoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                           
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereepjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

 

 Uit eigen keuken nodig      

 

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
cayennepeper
peper en zout

 

 

Menu voor de week van 8 januari 2018 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 2 januari 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            
tonenKrokant visje op z'n Italiaans            gevogelteKalkoenfilet met wortelcrème en spruitjes
             (enkel 4-dagen menu)

         
vleesStamppot van boerenkool                 veggieTaco's met avocado en zure room 
                en braadworst 

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine
melk
sojasaus
lookteentjes
        bouillonblokje groenten en kip
cayennepeper
nootmuskaat
oregano
peper en zout
paneermeel
1 ei

Bio-soep

Wortel-pompoensoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                  
veggieWraps met kleurrijke groentjes en tofu       
veggieSpelttaart met broccoli en walnoten


veggieQuinoa met zuiderse groenten en fetakaas 

Uit eigen keuken nodig      

 

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
Provençaalse kruiden
oregano
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 18 december 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 12 december 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

 

 duo van vis met Chinese kool     kip in jasje met tomaat uit de oven
tonenDuo van vis met Chinese kool  gevogelteKip in een jasje met tomaat uit de oven
      (enkel 4-dagen menu)

 Couscous met balletjes en zoete aardappel     Risotto met pastinaak en champignons
vleesCouscous met balletjes en        veggieRisotto met pastinaak en champignons
          zoete aardappel

Uit eigen keuken

  • (olijf)olie
  • margarine
  • melk
  • nootmuskaat
  • paneermeel
  • tijm
  • bloem
  • ras el hanout 
  • bloem
  • laurierblad
  • bouillonblokje groenten, kip
  • peper en zout
  • lookteentjes

Bio-soep

aardperensoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)
       
veggieRisotto met pastinaak        veggieAardappel/qorngehakt met boontjes
                 en champignons


veggieGroentelasagne met geitenkaas
    

Uit eigen keuken

  • (olijf)olie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • Provençaalse kruiden
  • oregano
  • melk

Menu voor de week van 12 december 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 5 december 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

             
tonenVisfilet met knolselder en                        
gevogelteKip met champignons, appel
               
 kappertjes  (enkel 4-dagen)                                            en rood fruit 

                  
vleesMacaroni met prei en                                vleesVogelnestjes met tomaten-
                              
 rookworst                                                       groentesaus 

Bio-soep

Pastinaak-knolseldersoep

Uit eigen keuken      

(olijf)olie 
margarine
melk
citroen of citroensap
paneermeel
tijm
bloem
kippenkruiden
currypoeder
bouillonblokje rund, (vis), kip
peper en zout
lookteentjes

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt veggieGroenteburger met koolrabisalade en bataat


veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

Uit eigen keuken nodig     

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • Provençaalse kruiden
  • ketchup
  • cayennepeper of tabasco
    peper en zout            

Menu voor de week van 4 december 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 28 november 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

 

           
tonenzalm terriyaki paksoi rijst                 gevogeltekippendrumsticks met geroosterde butternut
            (enkel 4-dagen menu)     

                            

           
vleesWitte pens met gecarameliseerd          veggiecouscous met kikkererwten en yacon 
            witloof en appeltjes
 

Bio-soep
                       
Savooikoolsoep

Uit eigen keuken      

(olijf)olie / koolzaadolie
margarine
melk
kaneel
sojasaus
honing
paneermeel
bouillonblokje  vis of groenten
bouillonblokje kip of groenten
kippenkruiden
cayennepeper
nootmuskaat
tijm
peper en zout

 Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

             
veggieMexicaanse rijstschotel met rode bonen         veggieGegratineerde groenten     


veggieOosterse noedels met seitan en pinda 

Uit eigen keuken nodig   

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
cayennepeper of tabasco
bloem
melk
oregano
bruine suiker
komijnzaad
peper en zout

 

Menu voor de week van 27 november 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 21 november 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            
tonenVisstoofpotje met venkel en puree          gevogelteFarfalle met broccoli, kip en salsa verde 
   (enkel 4-dagen menu)

              
vleesVarkensreepjes met wortelgroenten 
       veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt 

 

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
bouillonblokje vis of groenten
melk
mosterd
maïzena
nootmuskaat
sojasaus
bruine suiker
kippenkruiden
spaghettikruiden
cayennepeper/tabasco
peper en zout

Bio-soep

Wortel/venkelsoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

 

  oesterzwammen, koolrabipuree, rood  fruit en noten     hartige speltpannenkoek met kleurrijke groentjes en bonencrème
veggieOesterzwammen met koolrabipuree    
veggieHartige speltpannenkoeken met kleurrijke groentjes
    gebakken aardappeltjes, toets van rood fruit             en bonencrème
            en noten
             
veggieVeggiefilet op z'n Indisch met basmatirijst

Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
currypoeder
nootmuskaat
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 20 november 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 14 november 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
tonenKrokant visje met pasta en paprikasaus      
gevogelteNoedsels met kip en wokgroenten
                                                                                     (enkel 4-dagen menu)

                 
vleesHerfststoofpotje met champignons              veggieMaaltijdsoep met balletjes en broodjes

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
1 ei
lookteentjes
bouillonblokje kip
melk
bloem
paneermeel
laurierblaadjes
sojasaus
tijm gedroogd
nootmuskaat
cayennepeper/tabasco
peper en zout

Bio-soep

preisoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                  
veggieGeroosterde wortelgroenten met bulgur  
veggieVegetarisch paëlla


veggieRode kool met vegetarisch gehakt.

Uit eigen keuken nodig     

  • (olijf)olie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • saffraan of kurkuma
  • balsamico-azijn
  • paprikapoeder
  • melk
  • tijm
  • cayennepeper
  • peper en zout

Menu voor de week van 13 november 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 7 november 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

              
tonenNoordzeevisfilet met                          gevogelteGemarineerde kip met 
           
fijne juliennegroentjes                                      zoete aardappel  
             (enkel 4-dagen menu)

 

            
vleesBalletjes met knolselderpuree             veggieZuiderse frittata
             en rood fruit

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
bouillonblokje vis of kip
honing
melk
maïzena
paneermeel
kaneel
mayonaise
Provençaalse kruiden (tijm, marjolein, rozemarijn,...)
selderijzout
tijm gedroogd
nootmuskaat
cayennepeper/tabasco
peper en zout

Bio-soep

uiensoep voorgesneden

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

          
veggieGroentestoofpotje met                veggieGegratineerde pasta 
                champigonons                                          met prei en gerookte tofu


veggieVegetarische curry met 
     kokos en zoete aardappel

Uit eigen keuken nodig     

  • (olijf)olie
  • arachide of zonnebloemolie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • paneermeel
  • mosterd
  • snede brood
  • nootmuskaat
  • tijm
  • cayennepeper
    peper en zout

 

Menu voor de week van 6 november 2017

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 31 oktober 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

               
vleesNoordzeevisfilet op zuiderse wijze          
gevogelteKippensnitzel met coleslaw
              (enkel 4-dagen menu)                             en boerenfrietjes (voorgesneden)

             
vleesHerfstpannetje met raapjes,                  veggieGegratineerde bleekselderrolletjes
                appel en chipolata                                            
 met ham

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
bouillonblokje rund of kip
melk
bloem
paneermeel 
ei 1
mayonaise
paprikapoeder
tijm gedroogd
nootmuskaat
cayennepeper/tabasco
peper en zout

Bio-soep

Witloof/appelsoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                             
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereepjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

 

 Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
cayennepeper
peper en zout

 

 Wijzigingen, doordat sommige verse ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, kunnen we niet uitsluiten.