Menu komende weken

Menu voor de week van 14 mei 2018  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 8 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

        
tonenSchelvis met paprikacrème en tagliatelle tonenaardappelgroentepannetje met gevogelte balletjes

                           
vleesVarkensstroganoff met rijst                    veggieGroene aspergesalade met spekjes
            (enkel 4-dagen menu)

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • margarine
  • appelazijn
  • mosterd
  • maïzena
  • paneermeel
  • bouillonblokje vis of groenten
  • bouillonblokje rund (of kip)
  • lookteentjes
  • Provençaalse kruiden of
  • tijm, rozemarijn, marjolein
  • paprikapoeder
  • kippenkruiden 
  • peper en zout

 

Bio-soep

Slasoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt veggieGroenteburger met koolrabisalade en bataat


veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

Uit eigen keuken nodig    

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • Provençaalse kruiden
  • ketchup
  • cayennepeper of tabasco
    peper en zout       

Menu voor de week van 7 mei 2018  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 1 mei 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
tonenNoordzeevisfilet met                              gevogelteFarfalle met broccoli, kip en salsa verde
        preipuree en mosterdsaus                                           (enkel 4-dagenmenu)

                 
vleesLentehutsepot met tuinkers en witte pensveggieSpaanse aardappeltortilla met spekjes

Uit eigen keuken     

  • (olijf)olie
  • margarine
  • melk
  • bouillonblokje kip of rund, vis
  • mosterd
  • bloem
  • cider- of wijnazijn
  • gedroogde tijm
  • nootmuskaat
  • laurierblaadjes
  • peper en zout
  • kippenkruiden

Bio-soep

groene aspergesoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

         
veggieSpelttaart met warmoes en geitenkaas    veggieVegetarische curry met zoete aardappel


veggieBloemkoolgratin met quorngehakt

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • bouillonblokje groenten
  • melk 
  • nootmuskaat
  • Provençaalse kruiden of tijm, rozemarijn, oregano,..
  • peper en zout
  • taartvorm ca 20 cm

 

Menu voor de week van 30 april 2018  

In de week van 30 april heeft De Winning een brugdag op 30 april.
Er kunnen dan geen KOOKmakkelijk tassen geleverd worden.

Menu voor de week van 23 april 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 17 april 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                      
tonenSteenbolk met knolselder, pasta en peterseliesaus    
gevogelteKipkotelet groentepannetje
                 (enkel 4-dagen menu)

                       
   vleesAardappel-paprikastoofpotje                                 veggieKleurrijke couscous met spekjes

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • maïzena
  • bouillonblokjes kip en vis/groenten
  • kippenkruiden
  • oregano
  • tijm
  • lookteentjes
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

Radijsjessoep

 

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                        
veggie
Kleurrijke couscoussalade met jonge kaas      veggieGroenterisotto met koolrabi


veggieVeggieballetjes met tomaten-groentesaus en puree

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • bouillonblokjes groenten
  • cayennepeper 
  • mayonaise of dressing
  • maïzena
  • melk
  • cayennepeper of tabasco
  • zwarte peper
  • peper en zout

Menu voor de week van 16 april 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 10 april 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
tonenOvenschotel met duo van vis                               
gevogelteGroentecurry met kip en kokos
               (enkel 4-dagen menu)

                 
vleesAardappelgnocchi à la bolognese                           
veggieZuiders pastasalade met feta 

Uit eigen keuken 

  • (olijf)olie 
  • koolzaadolie
  • margarine
  • melk
  • mosterd
  • nootmuskaat
  • paneermeel
  • bloem
  • bouillonblokjes kip
  • currypoeder
  • kippenkruiden
  • laurierblaadjes
  • Provençaalse kruiden
  • zwarte peper
  • peper en zout

 

Bio-soep

prei-kervelsoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

 

  oesterzwammen, koolrabipuree, rood  fruit en noten     hartige speltpannenkoek met kleurrijke groentjes en bonencrème
veggieOesterzwammen met koolrabipuree    
veggieHartige speltpannenkoeken met kleurrijke groentjes
    gebakken aardappeltjes, toets van rood fruit             en bonencrème
            en noten
             
veggieVeggiefilet op z'n Indisch met basmatirijst

Uit eigen keuken nodig    

 

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
currypoeder
nootmuskaat
cayennepeper
peper en zout

 

Menu voor de week van 9 april 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 3 april 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                
tonenRode poon met kleurrijke groenten en dillesaus      gevogeltePasta met kip en andijvie in zachte mosterdsaus
                                                                                                        (enkel 4-dagen menu)

               
vleesWitte pens met gekaramelliseerd witloof en appel  
veggieBroccolitaart met walnoten

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • 5-pepers-kruiden
  • melk
  • mosterd
  • suiker (optie)
  • bouillonblokjes
  • lookteentjes
  • peper en zout

Bio-soep

Wortelsoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                   
veggieRisotto met venkel en tomaatjes               veggieAardappel/qorngehakt met boontjes
                                                                                                      
 
  
veggieGroentelasagne met geitenkaas    

Uit eigen keuken

  • (olijf)olie
  • bouillonblokje groenten
  • Provençaalse kruiden
  • oregano
  • melk
  • zwarte peper
  • zout en peper

 

Menu voor de week van 3 april 2018  

De levering van paasmaandag 2 april wordt verschoven naar 3 april.

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 27 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                   
tonenvisfilet in papillot  met fijne groenten en puree.  
gevogelteKoolrabi-pastinaakpuree met kipkotelet
                 (enkel 4-dagen menu)

                   
vleesVink in nest met mediterrane pasta                     
veggieVegetarische curry met mango

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie
  • arachide/zonnebloemolie
  • boter of margarine
  • zilverpapier
  • melk
  • bouillonblokjes vis/groenten
  • currypoeder
  • nootmuskaat
  • kippenkruiden
  • oregano
  • tijm
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

Courgettesoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

          
veggieGroentestoofpotje met                veggieGegratineerde pasta 
                champigonons                                          met prei en gerookte tofu


veggieVegetarische curry met 
     kokos en zoete aardappel

Uit eigen keuken nodig   

 

  • (olijf)olie
  • arachide of zonnebloemolie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • paneermeel
  • mosterd
  • snede brood
  • nootmuskaat
  • tijm
  • cayennepeper
    peper en zout

 

 

Menu voor de week van 26 maart 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 20 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

           
tonenVispannetje met puree                             
gevogeltePasta met kip en koolrabi
               (enkel 4-dagen menu)

           
vleesCouscous met curryballetjes                    
veggieZuiderse groentegratin

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • paneermeel
  • kippenkruiden
  • melk
  • ei
  • balsamico-azijn
  • basilicum gedroogd of vers
  • oregano gedroogd
  • tijm gedroogd of vers
  • nootmuskaat
  • maïzena
  • bouillonblokje vis of kip
  • bouillonblokje kip of rund
  • peper en zout

Bio-soep

Waterkerssoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt veggieGroenteburger met koolrabisalade en bataat


veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

Uit eigen keuken nodig    

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • Provençaalse kruiden
  • ketchup
  • cayennepeper of tabasco
    peper en zout       

 

Menu voor de week van 19 maart 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 15 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                        
tonenGepaneerde vis met venkelpuree en tartaarsaus      
gevogelteBroodje kip caesar
                       (enkel 4-dagen menu)

                          
vleesPenne met broccoli en chipolata                               
veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

  • Uit eigen keuken     
  • (olijf)olie
  • boter
  • paneermeel
  • bloem
  • mayonaise
  • kippenkruiden
  • melk
  • Provençaalse kruiden
  • 1à2 eitjes
  • zwarte peper
  • peper en zout

Bio-soep

C
hampignonsoep

Veggiemenu:

 

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                  
veggieWraps met kleurrijke groentjes en tofu       
veggieSpelttaart met broccoli en walnoten


veggieQuinoa met zuiderse groenten en fetakaas 

Uit eigen keuken nodig     

 

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
Provençaalse kruiden
oregano
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 12 maart 2018  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 6 maart 2018.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            
tonenLengfilet uit de oven met broccolipuree     
gevogelteKipfilet met spekjes en witloofsalade
                                                                                             (enkel 4-dagen menu)

             
vleesPasta pesto met schnitzel                         veggieNoedels op Oosterse wijze met omelet

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine of boter
  • mayonaise/dressing
  • maïzena
  • melk
  • lookteentjes
  • bloem
  • paneermeel
  • laurierblaadjes
  • tijm 
  • suiker
  • ei
  • currypoeder
  • nootmuskaat
  • (graantjes)mosterd
  • sojasaus
  • peper en zout

 

Bio-soep

rode bietjessoep

 

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieChili sin carne met avocadocrème         
veggieMoussaka met zuiderse groenten en champignons


veggieOosterse noedels met seitan en pinda’s

Uit eigen keuken      

  • (olijf)olie 
  • margarine
  • melk
  • bouillonblokje groenten
  • cayennepeper of tabasco 
  • bloem
  • oregano
  • bruine suiker
  • komijnzaad
  • peper en zout

  Wijzigingen, doordat sommige verse ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, kunnen we niet uitsluiten.