Contact & Over ons

Telefonisch
rechtstreeks 0468 113 845 
Maandag van 10:00 – 22:00
Dinsdag – Vrijdag van 9:00 – 12:30

Receptie De Winning 016/77.14.80 (tijdens de kantooruren)

e-mail info@kookmakkelijk.be

Vzw De Winning Maatwerk vestiging Kortenaken
Leedse Vroente 6
3472 Kortenaken
BTW: BE0465.903.173            

We helpen je graag verder met je vragen. Ook suggesties horen we graag; deze mag je altijd sturen naar info@kookmakkelijk.be !

Je kan je persoonlijke gegevens en bestellingen ook eenvoudig aanpassen op de website “Mijn pagina”.

Wil je op de hoogte gehouden worden van promoties, acties en andere nieuwsjes ? Schrijf je in op onze nieuwsbrief  en laat hier links je e-mailadres achter.

Over ons

De Winning Kortenaken

De Winning vzw Maatwerk
De Winning is een sociale onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. 
Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, ondersteunen wij bij het ontdekken en ontwikkelen van hun arbeidskansen. Dat doen we via kwalietisvolle begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling zodat een duurzame tewerkstelling mogelijk wordt. Daarnaast bieden wij ook zelf duurzame tewerkstellingsplaatsen aan in de sectoren Natuur & Groen en Landbouw & Voeding. www.dewinning.be

Goede ideeën ontstaan vaak uit nood. Zo ook bij ons. 
Voorjaar 2011
Ik ben 44 en moeder van 2 kinderen met een full time job in een groot voedingsbedrijf. Druk, druk, druk. ’s Avonds moe thuiskomen en dan denken “wat ga ik nu weer klaar maken ?” De kinderen hebben honger. Ik maak vlug wat klaar met wat er nog in huis is. Maar als voedingsdeskundige en passie voor koken en voeding, knaagt het omdat het niet altijd de lekkerste en gezondste maaltijden zijn voor mijn gezin.

En dan hoor ik over het concept dat sinds kort bestaat in Zweden : lekkere en gevarieerde recepten met al de nodige verse ingrediënten aan huis geleverd. Hoe simpel kan het zijn. Ik spreek erover met vrienden en ook zij zijn enthousiast! Maar waarom hebben we dit in België niet? Reden om het zelf op te starten.
Omdat we gaan voor een duurzame onderneming, nemen we in 2015 contact op met de bio-boerderij De Winning in Kortenaken. We kiezen voor biologisch geteelde groenten, verantwoorde vis en vlees en zoveel mogelijk rechtstreeks van de boerderij. De Winning neemt dan ook het roer over. Het KOOKmakkelijk-team staat voor je klaar.

Relinde