Menu komende weken

 

Menu voor de week van maandag 10 juli 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 27 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
visVisfilet met venkel/tomatenstamppot        
gevogeltePaelle met stukjes kip en pikant worstje
                 (enkel 4-dagen menu)

                    
vleesGehakt op een stokje met tomatensalsa     veggiePittig 
avocadoslaatje met ham

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
honing
Provençaalse kruiden (tijm, rozemarijn, marjolein,...)
kurkuma
currypoeder
tabasco of cayennepeper
bouillonblokje vis (enkel 4-dagen menu) en kip
paprikapoeder
zwarte peper
peper en zout
spiezen in hout of metaal

Bio-soep

Spinaziesoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

               
veggieGevulde courgette                             
veggieChampignonburger met 
        met vegetarisch gehakt en pasta                     zoete aardappelpuree en spitskool


veggieBerloumi (bakkaas) met geroosterde groeten

Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
paprikapoeder
spaghettikruiden
Provençaalse kruiden
melk
bloem
peper en zout
cayennepeper

Menu voor de week van maandag 3 juli 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 20 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

             
visVis-berloummi brochette met              gevogelteKip-groentepannetje met 
                 geroosterde groenten                                  met aardappeltjes en spek
                 (enkel 4-dagen menu)

             
vleesZuiderse pasta met nectarine              veggieKleurrijke broodjes pizza

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
mayonaise of dressing
oregano
tijm
kippenkruiden
balsamico-azijn
komijnpoeder
cayennepeper of tabasco
peper en zout
5-pepermengeling (wit, zwart, groen, cayenne, roze,...)
spiezen voor brochettes (enkel 4-dagen menu)

Bio-soep

Tomaat/paprikasoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                               
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereeprjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout

 

Menu voor de week van maandag 26 juni 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 20 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

             
visHomemade visburger met                    gevogelteKippeschnitzel met zomerse coleslaw 
      kruidendressing en komkommer

               
veggieGroentelasagne met ham                       
vleesCouscous met lamsgehakt De Winning
                                                                                              (enkel 4-dagen pakket)

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
mayonaise of dressing
1 ei
bloem
paneermeel
oregano
rozemarijn
tijm
paprikapoeder
cayennepeper of tabasco
peper en zout

Bio-soep

BIO courgettesoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

Hartige speltpannenkoek met zonnige groenten en bonencrème                   Veggiefilet op z'n Indisch
veggieHartige gevulde speltpannenkoek           veggieVeggiefilet op z'n Indisch
    met zonnige groenten en bonencrème                             met basmatirijst

 Oesterzwammen met knolselderpuree
veggieOesterzwammen, koolrabipuree en 
toets van rood fruit en noten met gebakken aardappeltjes

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
cayennepeper 
saffraan of kurkuma
balsamico-azijn
paprikapoeder
melk
tijm
peper en zout

Menu voor de week van maandag 19 juni 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 13 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            
visVisfilet met salsa verde en spinazie        
gevogelteKipfilet met zoete aardappel 
                      (enkel 4-dagen menu)                               en citroensausje

             
vleesBloemkool met primeuraardappeltjes     veggieZomerse pastasalade 
                  en varkenslapje                                                  met ham en kaas

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
mosterd (liefst met graantjes)
bloem
maïzena
nootmuskaat
tijm
kippenkruiden
melk
peper en zout

Bio-soep

Broccolisoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

            
veggieOosterse rijst met veggieblokjes en veggiePortobello burger met groentefrietjes
                pindasaus


veggieZomerse quinoasalade met verse kaas

Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
bruine suiker
honing
citroensap
appel/wijnazijn
peper en zout
5-pepermix (witte, zwarte, groene, cayenne, roze,...)

Menu voor de week van maandag 12 juni 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 6 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                

visZeewolf met venkelsaus en tomaten.      gevogelteWrap met kip, groentjes en lentedressing.
                (enkel 4-dagen menu)

                                     
vleesBalletjes met tomaten-groentesaus           veggieSpelttaart met warmoes en geitenkaas.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie

margarine of boter
citroen(sap)
mosterd
bloem
paneermeel
1 ei
bouillonblokje kip of rund
bouillonblokje vis of kip (enkel 4-dagen menu)
kippenkruiden
lookteentjes
peper en zout

Bio-soep

Tuinbonensoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

           
veggieWok met champignons,                     veggieWraps met krokante groentjes en humus
               broccoli, noedels en noten 

 
veggieLentestampot met gourmet balletjes.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
sesamolie
margarine of boter
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
Cayennepeper of tabasco
zwarte peper
peper en zout

Menu voor de week van dinsdag 6 juni 2017

Uitzonderlijk leveren we op dinsdag omwille van de feestdag van pinkstermaandag. 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 30 mei 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

             
visOosterse viscurry met basmatirijst        gevogelteKrokante kalkoen met appel/avocadodip 
                 (enkel 4-dagen menu)                                          
en aardappeltjes uit de oven

             
vleesWortelstamppot met mosterdsaus.          veggieQuinoasalade met rode biet, 
                                                                                   verse kaas en falouchebroodje

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
arachide- of zonnebloemolie (enkel voor 4-dagen menu)
margarine of boter
honing
citroen(sap)
mosterd
maïzena
paneermeel
1 ei
laurierblaadjes
appel/wijnazijn
tijm en rozemarijn (of Provençaalse kruiden)
currypoeder (enkel 4-dagen menu)
paprikapoeder
5-pepermengeling (witte, zwarte, groene, cayenne, roze bessen,...)
peper en zout

Bio-soep

Bio komkommersoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                         
veggieSpelttaart met spinazie met geitenkaas.    
veggieVegetarische curry met zoete aardappel.


  
veggieBloemkoolgratin met quorngehakt.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
melk
Provençaalsekruiden of tijm, oregano, rozemarijn...
peper en zout
taart vorm van ca 24cm

Menu voor de week van maandag 29 mei 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 23 mei 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

         
visVisfilet met paprikacréme              vleesAardappel - groentepannetje met 
                 
en tagliatelle                                               gevogelte balletjes

                             
vleesVarkensstroganoff met rijst.            veggieGroene aspergesalade met spekjes.
              (enkel 4-dagen)

Bio-soep
slasoep
Slasoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieKleurrijke couscoussalade                      veggieLenterisotto met groene asperge
                  met kaasblokjes

 


veggieVegetarische balletjes in tomatensaus.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
mayonaise/dressing
maïzena
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout

Menu voor de week van maandag 22 mei 2017 

 Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 16 mei 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

 Visfilet met voorjaarsgroentjes en citrussaus       
visVisfilet met voorjaarsgroentjes en    gevogelteCaesar's salad met kip
 citrussaus (enkel 4-dagen menu)

           
vleesBeefburger met tzaziki van           
veggieMediterane groentetaart met feta
              rammenas en wortel

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie

margarine of boter
melk
mayonaise of dressing
maïzena
paneermeel
1 ei
bouillonblokje kip
bouillonblokje vis of groenten (enkel 4-dagen menuà
lookteentjes
Provençaalse kruiden (tijm, 
rozemarijn, marjolein,...) 
zwarte peper
peper en zout

Bio-soep

Wortel-venkelsoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                               
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereeprjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout

 

Menu voor de week van maandag 15 mei 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 9 mei 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

Pasteitje met noordzeevis          Noedels met paksoi en kip
visPasteitje met noordzeevis              
gevogelteNoedels met paksoi en kip
       en puree (enkel 4-dagen menu)

Couscous met knolselder en chipolata        Spirelli met broccoli, ham en kaassaus
vleesCouscous met knolselder en           vleesSpirelli met broccoli, ham en kaassaus
           chipolata

Bio-soep

Zoete bataatsoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

Hartige speltpannenkoek met zonnige groenten en bonencrème                   Veggiefilet op z'n Indisch
veggieHartige gevulde speltpannenkoek           veggieVeggiefilet op z'n Indisch
    met zonnige groenten en bonencrème                             met basmatirijst

 Oesterzwammen met knolselderpuree
veggieOesterzwammen, koolrabipuree en 
toets van rood fruit en noten met gebakken aardappeltjes

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
cayennepeper 
saffraan of kurkuma
balsamico-azijn
paprikapoeder
melk
tijm
peper en zout

Menu voor de week van maandag 8 mei 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 2 mei 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

          
visSpinaziepuree met fishsticks            
gevogelteDrumsticks met geroosterde groenten
               (enkel 4-dagen menu)

           
vleesBraadworst met rabarber en appel      visLauwwarme venkelsalade met
                                                                                  rillette van sardientjes

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie

margarine of boter
melk
mosterd
mayonaise of dressing
bloem
paneermeel
1 ei
suiker
honing
sojasaus
lookteentjes
tijm
rozemarijn 
kaneelpoeder
kippenkruiden
peper van 5 bessen (groene, zwarte, witte, roze bessen, cayenne,...)
peper en zout

Bio-soep

Boerenjuliennesoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

           
veggieWok met champignons,                     veggieWraps met krokante groentjes en humus
               broccoli, noedels en noten 

 
veggieLentestampot met gourmet balletjes.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
sesamolie
margarine of boter
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
Cayennepeper of tabasco
zwarte peper
peper en zout

 

Menu voor de week van dinsdag 2 mei 2017

Uitzonderlijk leveren we op dinsdag omwille van de feestdag van 1 mei.

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 25 april 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

           
visNoordzeevisfilet met preipuree           
gevogelteFarfalle met brocolli, kip en salsa verde
                                                                                  (enkel 4-dagenmenu)

         
vleesLentehutsepot met kervel           veggieSpaanse aardappeltortillia met spekjes
                     en witte pens 

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie

margarine of boter
bouillonblokje vis
bouillonblokje kip of rund
mosterd
bloem
cider- of wijnazijn
lookteentjes
gedroogde tijm
nootmuskaat
laurierblaadjes
kippenkruiden
peper en zout

Bio-soep

Groene aspergessoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                         
veggieSpelttaart met spinazie met geitenkaas.    
veggieVegetarische curry met zoete aardappel.


  
veggieBloemkoolgratin met quorngehakt.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
melk
Provençaalsekruiden of tijm, oregano, rozemarijn...
peper en zout
taart vorm van ca 24cm

Menu voor de week van maandag 24 april 2017

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 18 april 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
visLengfilet met roomkaas uit de oven.              
gevogelteCrunchy kip met tzatsiki van
                     (enkel 4-dagen menu)                                        radijs en komkommer.

                  
vleesHomemade hamburger met                          veggieLenterisotto met groene asperge
                ovengebakken frietjes

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie

margarine of boter
paneermeel
ei
bloem
bouillonblokje groenten
lookteentjes
mayonaise of dressing
ketchup
worcestershiresaus
zwarte peper
peper en zout

Bio-soep

raapjessoep (voorgesneden)

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieKleurrijke couscoussalade                      veggieLenterisotto met groene asperge
                  met kaasblokjes


veggieVegetarische balletjes in tomatensaus.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
mayonaise/dressing
maïzena
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout
 

Menu voor de week van dinsdag 18 april 2017

Uitzonderlijk leveren we op dinsdag omwille van de feestdag van Paasmaandag.
Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 10 april 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

           
visSteenbolk met knolselder,                 
gevogelteKipkotelet groentepannetje.
              pasta en peterseliesaus.
            (enkel 4-dagen menu)

            
vleesAardappel-paprikastoofpotje.               veggieKleurrijke couscous met spekjes.

       Bio-soep
       radijsjessoep
       Radijsjessoep

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie

margarine of boter
melk 
maïzena
bouillonblokje kip
bouillonblokje vis of groenten
lookteentjes
kippenkruiden
oregano
tijm
zwarte peper
peper en zout

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                               
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereeprjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten,
                   dadels en amandel.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout

 

Menu voor de week van maandag 10 april 2017

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 3 april 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

           
visOvenschotel met duo van vis.       
gevogelteGroentecurry met kip en kokos.

          
vleesAardappelnocchi à la bolognaise       veggieZuiderse pastasalade met feta.
           met rundsgehakt

Bio-soep

Kervelsoep

Nodig uit eigen keuken

olijf)olie

koolzaadolie

margarine

melk

mosterd

nootmuskaat

paneermeel

bloem

bouillonblokjes kip

currypoeder

kippenkruiden

laurierblaadjes

Provençaalse kruiden

zwarte peper
peper en zout

 

 Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

Hartige speltpannenkoek met zonnige groenten en bonencrème                   Veggiefilet op z'n Indisch
veggieHartige gevulde speltpannenkoek           veggieVeggiefilet op z'n Indisch
    met zonnige groenten en bonencrème                             met basmatirijst

 Oesterzwammen met knolselderpuree
veggieOesterzwammen, knolselderpuree en 
toets van rood fruit en noten met gebakken aardappeltjes

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
cayennepeper
saffraan of kurkuma
balsamico-azijn
paprikapoeder
melk
tijm
peper en zout

Menu voor de week van maandag 3 april 2017

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 28 maart 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

   rode poon met kleurrijke groentjes en dille        
visRode poon met kleurrijke              
gevogeltePasta me kip en andijvie in zachte mosterd
                           groentjes                                     saus (enkel 4-dagen menu)

   Witte pens met appel en gekarameliseerd witloof       Broccolitaart met walnoten
vleesWitte pens, appel en gekarameli-  veggieBroccolitaart met walnoten
        seerd witloof met puree

Nodig uit eigen keuken
taartvormen (liefst 26cm)
(olijf)olie

margarine of boter
melk 
bouillonblokje vis of groenten
lookteentjes
mosterd
suiker (optie)
5-pepers (mengeling van witte, zwarte, chili, groene, roze of andere peper- en bessenbolletjes)
peper en zout

Bio-soep

voorgesneden wortelsoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

   Groentelasagne         Lenterisotto
veggieGroentelasagne met geitenkaasveggieLenterisotto met venkel en tomaatjes
                                                                          

   
veggieAardappel-quorngehakt met boontjes

 Nodig uit eigen keuken: 
(olijf)olie
melk
cayennepepr of tabasco
bouillonblokje groenten
oregano
Provençaalse kruiden
zwarte peper
peper en zout

Menu voor de week van maandag 27 maart 2017

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 21 maart 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
visKoolvis in papillot met fijne groentjes      gevogelteKipkotelet met pastinaakpuree
               
  (enkel 4-dagenmenu)

                    
vleesMediterrane pasta met blinde vink          veggieVegetarische curry met mango

Nodig uit eigen keuken
zilverpapier
(olijf)olie
zonnebloem/arachide olie
margarine of boter
melk 
bouillonblokje vis of groenten
currypoeder
tijm (gedroogd of vers)
oregano (gedroogd)
nootmuskaat
kippenkruiden
zwarte peper
peper en zout

Bio-soep

Courgettesoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

   Vegetarische curry met kokosmelk en zoete aardappel             Groentestoofpotje met champignons
veggieVegetarische curry met kokosmelk    veggieGroentestoofpotje met champignons
             en zoete aardappel

   Gegratineerde pasta met prei en gerookte tofu
veggieGegratineerde pasta met prei
          en gerookte tofu

Wijzigingen, doordat sommige verse ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, kunnen we niet uitsluiten.