Menu komende weken

Menu voor de week van 4 september 2017  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 29 augustus 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

             
visVisfilet met venkel uit de oven            gevogelteFalouchebroodje met kip caesar
            (enkel 4-dagen menu)

                
vleesKoolstamppot met braadworst               veggiePasta met broccoli, ham en kaas

Uit eigen keuken      

(olijf)olie
margarine
melk
bloem
mayo of dressing
paneermeel
lookteentjes
kippenkruiden
nootmuskaat
zwarte peper
peper en zout

 

BIO soep

Warmoessoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

           
veggieWok met champignons,                     veggieOmelet van kikkererwt 
               broccoli, noedels en noten                             met frisse groentjes en zure room

 
veggieZomerse stampot met gourmet balletjes.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
sesamolie
margarine of boter
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
Cayennepeper of tabasco
zwarte peper
peper en zout

Menu voor de week van 28 augustus 2017  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 22 augustus 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

               
veggieGepaneerde courgette en aubergine     veggieLinguine/tagliatelle met gerookte zalm 
      met mozzarella (enkel 4-dagen menu)                        en kiemen.

           
gevogelteOosterse noedels met kip                  vleesZuiders aardappelpannetje 
                                                                                   
met chipolata

Uit eigen keuken      

(olijf)olie
margarine
suiker
melk
balsamicoazijn
paneermeel
bouillonblokje kip of rund
sojasaus
kurkuma
oregano
tijm
Provençaalse kruiden
zwarte peper
peper en zout

BIO soep

Venkelsoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                         
veggieSpelttaart met warmoes en geitenkaas.    
veggieVegetarische curry met zoete aardappel.


  
veggieBloemkoolgratin met quorngehakt.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
melk
Provençaalsekruiden of tijm, oregano, rozemarijn...
peper en zout
taart vorm van ca 24cm

Menu voor de week van maandag 21 augustus 2017  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 15 augustus 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

     

               
visVispannetje op z'n Spaans.                  gevogelteKalkoen in romige prei.
               (enkel 4-dagen menu)

               
vleesZuiderse pasta met riccota              
veggieSalade met geitenkaas, appel en spek

Uit eigen keuken      

(olijf)olie
margarine
honing
appel- of wijnazijn
melk
bloem
maizena
lookteentjes
bouillonblokje kip of rund
bouillonblokje vis (enkel 4-dagen menu)
tijm
cayennepeper
peper en zout

 

BIO soep

courgettesoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                               
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereeprjes.

        
veggieQuinoa met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout

 

Menu voor de week van maandag 14 augustus 2017 

Wij genieten met De Winning van een verlengd weekend.
Er worden geen KOOKmakkelijk tassen gemaakt op 14 augustus.

Menu voor de week van maandag 7 augustus 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 1 augustus 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                
visKrokant visje met frisse wortelsalade.   
gevogelteGevulde kipfilet met spinazie.
                 (enkel 4-dagen menu)

                
vleesDuitse aardappelsalade                        visPastasalade met gerookte forel 
           met geroosterde maïs                                                en mango.

Nodig uit eigen keuken      

(olijf)olie
margarine
melk
bloem
mayo of dressing
ei
honing
paneermeel
lookteentjes
nootmuskaat
5-pepermengeling
peper en zout

Bio soep

Broccolisoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

               
veggie
Gevulde courgette                             veggieChampignonburger met 
        met vegetarisch gehakt en pasta                     zoete aardappelpuree en spitskool


veggieBerloumi (bakkaas) met geroosterde groeten

Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
paprikapoeder
spaghettikruiden
Provençaalse kruiden
melk
bloem
peper en zout
cayennepeper

Menu voor de week van maandag 31 juli 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 25 juli 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                
visNoordzeevisfilet met                             gevogelteThaise kip met kokossaus
    
basilicum bonenmash (enkel 4-dagen)

               
veggieTabouleh met balletjes en                      veggieAardappelgroentepannetje met spekjes
                     frisse dressing

 Nodig uit eigen keuken

margarine of boter
lookteentjes
moayonaise of dressing
(graantjes)mosterd
sojasaus
paneermeel
kurkuma
wijnazijn
suiker
currypoeder
cayennepeper
5-pepermengeling (zwarte, witte, roze, groene, cayenne,...)
peper en zout

Bio soep


Bio slasoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

            
veggieOosterse rijst met veggieblokjes en veggiePortobello burger met groentefrietjes
                pindasaus


veggieZomerse quinoasalade met verse kaas

 Nodig uit eigen keuken

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
bruine suiker
honing
citroensap
appel/wijnazijn
peper en zout
5-pepermix (witte, zwarte, groene, cayenne, roze,...)

 

Menu voor de week van maandag 24 juli 2017 

 Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 18 juli 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
visVisfilet met kruidenkorst en prei              
gevogelteKippendrumsticks met geroosterde groenten
                                                                                    (enkel 4-dagen menu)

                   
veggieTaco's met gehakt en guacamole             veggieBloemkoolsalade met kruidenkaas    

Nodig uit eigen keuken

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
mosterd
melk
honing
paneermeel
koriander
tabasco of cayennepeper
komijnpoeder
nootmuskaat
gedroogde tijm
nootmuskaat
5-pepermengeling (zwarte, witte, roze, groene, cayenne,...)
peper en zout

Bio-soep

Courgettesoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

           
veggieWok met champignons,                     veggieWraps met krokante groentjes en humus
               broccoli, noedels en noten 

 
veggieZomerse stampot met gourmet balletjes.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
sesamolie
margarine of boter
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
Cayennepeper of tabasco
zwarte peper
peper en zout

Menu voor de week van maandag 17 juli 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 11 juli 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
visVispannetje met puree                           
 gevogeltePasta met kip en perzik
                (enkel 4-dagen menu)

                 
 gevogelteZuiderse burger met boontjes                  veggieFrittata uit de oven met pesto

Uit eigen keuken nodig     

  • (olijf)olie
  • margarine of boter
  • lookteentjes
  • maïzena
  • bloem
  • bouillonblokje vis (enkel 4-dagen menu)
  • bouillonblokje kip
  • mayonaise of dressing
  • tabasco of cayennepeper
  • paprikapoeder
  • kippenkruiden
  • gedroogde tijm
  • nootmuskaat
  • citroen(sap)
  • zwarte peper
  • peper en zout
  • tabasco of cayennepeper

Bio-soep

Bloemkoolsoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                         
veggieSpelttaart met spinazie met geitenkaas.    
veggieVegetarische curry met zoete aardappel.


  
veggieBloemkoolgratin met quorngehakt.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
melk
Provençaalsekruiden of tijm, oregano, rozemarijn...
peper en zout
taart vorm van ca 24cm

 

Menu voor de week van maandag 10 juli 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 4 juli 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                  
visVisfilet met venkel/tomatenstamppot        
gevogeltePaëlla met zeevruchten en pikant worstje
                 (enkel 4-dagen menu)

                    
vleesGehakt op een stokje met tomatensalsa     veggiePittig 
avocadoslaatje met ham

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
honing
Provençaalse kruiden (tijm, rozemarijn, marjolein,...)
kurkuma
currypoeder
bouillonblokje vis (enkel 4-dagen menu) en kip
paprikapoeder
zwarte peper
peper en zout
spiezen in hout of metaal

Bio-soep

Spinaziesoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

               
veggie
Gevulde courgette                             veggieChampignonburger met 
        met vegetarisch gehakt en pasta                     zoete aardappelpuree en spitskool


veggieBerloumi (bakkaas) met geroosterde groeten

Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
paprikapoeder
spaghettikruiden
Provençaalse kruiden
melk
bloem
peper en zout
cayennepeper

 

Menu voor de week van maandag 3 juli 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 20 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

             
visVis-berloummi brochette met              gevogelteKip-groentepannetje met 
                 geroosterde groenten                                  met aardappeltjes en spek
                 (enkel 4-dagen menu)

             
vleesZuiderse pasta met nectarine              veggieKleurrijke broodjes pizza

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
mayonaise of dressing
oregano
tijm
kippenkruiden
balsamico-azijn
komijnpoeder
cayennepeper of tabasco
peper en zout
5-pepermengeling (wit, zwart, groen, cayenne, roze,...)
spiezen voor brochettes (enkel 4-dagen menu)

Bio-soep

Tomaat/paprikasoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                               
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereeprjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout

 

Menu voor de week van maandag 26 juni 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 20 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

             
visHomemade visburger met                    gevogelteKippeschnitzel met zomerse coleslaw 
      kruidendressing en komkommer

               
veggieGroentelasagne met ham                       
vleesCouscous met lamsgehakt De Winning
                                                                                              (enkel 4-dagen pakket)

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
mayonaise of dressing
1 ei
bloem
paneermeel
oregano
rozemarijn
tijm
paprikapoeder
cayennepeper of tabasco
peper en zout

Bio-soep

BIO courgettesoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

Hartige speltpannenkoek met zonnige groenten en bonencrème                   Veggiefilet op z'n Indisch
veggieHartige gevulde speltpannenkoek           veggieVeggiefilet op z'n Indisch
    met zonnige groenten en bonencrème                             met basmatirijst

 Oesterzwammen met knolselderpuree
veggieOesterzwammen, koolrabipuree en 
toets van rood fruit en noten met gebakken aardappeltjes

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
cayennepeper 
saffraan of kurkuma
balsamico-azijn
paprikapoeder
melk
tijm
peper en zout

Menu voor de week van maandag 19 juni 2017 

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 13 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            
visVisfilet met salsa verde en spinazie        
gevogelteKipfilet met zoete aardappel 
                      (enkel 4-dagen menu)                               en citroensausje

             
vleesBloemkool met primeuraardappeltjes     veggieZomerse pastasalade 
                  en varkenslapje                                                  met ham en kaas

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
mosterd (liefst met graantjes)
bloem
maïzena
nootmuskaat
tijm
kippenkruiden
melk
peper en zout

Bio-soep

Broccolisoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

            
veggieOosterse rijst met veggieblokjes en veggiePortobello burger met groentefrietjes
                pindasaus


veggieZomerse quinoasalade met verse kaas

Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
bruine suiker
honing
citroensap
appel/wijnazijn
peper en zout
5-pepermix (witte, zwarte, groene, cayenne, roze,...)

Menu voor de week van maandag 12 juni 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 6 juni 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                

visZeewolf met venkelsaus en tomaten.      gevogelteWrap met kip, groentjes en lentedressing.
                (enkel 4-dagen menu)

                                     
vleesBalletjes met tomaten-groentesaus           veggieSpelttaart met warmoes en geitenkaas.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie

margarine of boter
citroen(sap)
mosterd
bloem
paneermeel
1 ei
bouillonblokje kip of rund
bouillonblokje vis of kip (enkel 4-dagen menu)
kippenkruiden
lookteentjes
peper en zout

Bio-soep

Tuinbonensoep

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

           
veggieWok met champignons,                     veggieWraps met krokante groentjes en humus
               broccoli, noedels en noten 

 
veggieLentestampot met gourmet balletjes.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
sesamolie
margarine of boter
bouillonblokje groenten
melk
nootmuskaat
Cayennepeper of tabasco
zwarte peper
peper en zout

 

 

 

 

 

 

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieKleurrijke couscoussalade                      veggieLenterisotto met groene asperge
                  met kaasblokjes


veggieVegetarische balletjes in tomatensaus.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
mayonaise/dressing
maïzena
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout
 

Veggiemenu :

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                               
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereeprjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten,
                   dadels en amandel.

Nodig uit eigen keuken
(olijf)olie
bouillonblokje groenten
Cayennepeper
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
peper en zout

 

Wijzigingen, doordat sommige verse ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, kunnen we niet uitsluiten.