Menu komende weken

Menu voor de week van 6 november 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 31 oktober 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

               
vleesNoordzeevisfilet op zuiderse wijze          
gevogelteGKippensnitzel met coleslaw
              (enkel 4-dagen menu)                             en boerenfrietjes (voorgesneden)

             
vleesHerfstpannetje met raapjes,                  veggieGegratineerde bleekselderrolletjes
                appel en chipolata                                            
 met ham

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
bouillonblokje rund of kip
melk
bloem
paneermeel 
ei 1
mayonaise
paprikapoeder
tijm gedroogd
nootmuskaat
cayennepeper/tabasco
peper en zout

Bio-soep

Witloof/appelsoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                             
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereepjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

 Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
kaneel
wijnazijn
mosterd
melk
zwarte peper
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 30 oktober 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 24 oktober 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

            

tonenVisgratin met prei.                           vleesGezouten hespenspek met duo
              (enkel 4-dagen)                                   van pastinaak en wortel 

           
gevogelteGroenterisotto met kipkoteletjes           veggiePompoenquiche met ham

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
bouillonblokje vis of kip
maïzena (enkel 4-dagen menu)
paneermeel (enkel 4-dagen menu)
honing
melk (enkel 4-dagen menu)
tijm gedroogd
currypoeder (enkel 4-dagen menu)
cayennepeper/tabasco
nootmuskaatpoeder (enkel 4-dagen menu)
kippenkruiden
peper en zout

Bio-soep

Boerenjuliennesoep (voorgesneden)

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                  
veggieWraps met kleurrijke groentjes en tofu       
veggieSpelttaart met broccoli en walnoten


veggieQuinoa met zuiderse groenten en fetakaas 

Uit eigen keuken nodig      

(olijf)olie
margarine
bouillonblokje groenten
Provençaalse kruiden
oregano
cayennepeper
peper en zout

Menu voor de week van 23 oktober 2017 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 17 oktober 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

         
tonenPasta met prei en gerookte forel.    gevogelteStoofpotje van kip onder bladerdeegkorst.

 

           
vleesRisone met lamsmergueze,               vleesHartige havermout pannenkoek 
   tomatensaus en tsatsiki van komkommer                        met spek en appel
                  (enkel 4-dagen menu)

 

Uit eigen keuken nodig   
(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
bouillonblokje vis of groenten
bloem
mosterd
melk
tijm gedroogd
cayennepeper/tabasco
zwarte peper
peper en zout

 

Bio-soep

wortelsoep

 

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)
              
veggieHerfstrisotto met pompoen                 veggieAardappel/qorngehakt met boontjes
                 en champignons

 


veggieGroentelasagne met geitenkaas

 

Uit eigen keuken nodig     

 

  • (olijf)olie
  • margarine
  • bouillonblokje groenten
  • Provençaalse kruiden
  • oregano
  • melk
    zwarte peper

 

 

Menu voor de week van 16 oktober 2017  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 3 oktober 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                 
tonenVisballetjes met venkel en tomaat               
gevogelteKalkoen met kleurrijke groentebrunnoise

                   
vleesRundsgehakt met linzen en Oosterse smaken veggiePasta met geitenkaas spinazie of paksoi.

Uit eigen keuken nodig     

(olijf)olie
margarine of boter
lookteentjes
bouillonblokje vis of groenten
mayo of dressing
mosterd
   melk
Provençaalse kruiden
paneermeel
kurkuma
currypoeder
komijnpoeder
cayennepeper/tabasco
zwarte peper
peper en zout

Bio-soep

courgette/broccolisoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                
veggieGevulde courgette met vegetarisch gehakt veggieGroenteburger met koolrabisalade en bataat


veggieCouscous met bakkaas en geroosterde groenten

Uit eigen keuken nodig     

  • (olijf)olie
  • margarine
  • paprikapoeder
  • spaghettikruiden
  • Provençaalse kruiden
  • ketchup
  • cayennepeper of tabasco
    peper en zout

Menu voor de week van 9 oktober 2017    

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 3 oktober 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

                   
tonenViscurry met kokosmelk en kleurrijke groentjes   
gevogeltePasta, home-made pesto van
                 (enkel 4-dagen menu)                               gedroogde tomaatjes, geroosterde groenten en kip 

                 
vleesBloemkoolgratin met gehakt                          vleesHutsepot met herfstgroenten en rookworst

Uit eigen keuken nodig     

margarine of boter
olijfolie
lookteentjes
bloem
mosterd
melk
laurierblaadjes
Provençaalse kruiden
nootmuskaat
currypoeder
zwarte peper
peper en zout

Bio-soep

komkommersoep

 Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen

Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

             
veggieMexicaanse rijstschotel met rode bonen         veggieGegratineerde groenten     


veggieOosterse noedels met seitan en pinda 

Uit eigen keuken nodig   

(olijf)olie
bouillonblokje groenten
cayennepeper of tabasco
bloem
melk
oregano
bruine suiker
komijnzaad
peper en zout

Menu voor de week van 2 oktober 2017  

 

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 26 september 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

  Visrisotto met pompoen en champignons       Kipfilet met herfstgroentjes
tonenVisrisotto met pompoen en champignons
gevogelteKipfilet met herfstgroentjes en romige saus
           (enkel 4-dagen menu)

  balletjes in tomaten-groentesaus       Aardappelpannetje met spekjes
vleesBalletjes met tomatengroentesaus en pureevleesAardappelpannetje met spekjes

 

 

Bio-soep

raapjessoep

Veggiemenu:
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

                               
veggiePastasalade met geitenkaas en avocado.          veggieSpaanse oventortilla met veggiereepjes.

        
veggieCouscous met kleurrijke groenten, 
                   dadels en amandel.

 

Menu voor de week van 25 september 2017  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 19 september 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

  visbrochette met dillesausje              gemarineerde kalkoen met wortelcrème
tonenVisbrochette met dillesausje        
gevogelteGemarineerde kalkoen met wortelcrème
                                                                           boontjes en couscous

  Groentestoofpotje met fèta       varkenskotelet met pruimen en puree
veggieGroentestoofpotje met fèta            vleesVarkenskotelet met pruimen en puree
                                                                            enkel 4-dagen menu

 


Bio-soep


Posteleinsoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

  oesterzwammen, koolrabipuree, rood  fruit en noten     hartige speltpannenkoek met kleurrijke groentjes en bonencrème
veggieOesterzwammen met koolrabipuree    
veggieHartige speltpannenkoeken met kleurrijke groentjes
    gebakken aardappeltjes, toets van rood fruit             en bonencrème
            en noten
             
veggieVeggiefilet op z'n Indisch met basmatirijst

Menu voor de week van 18 september 2017  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 12 september 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

 Noordzeevis met kruidenkorst        Pittige kip met smeuïge pinda
tonenNoordzeevis met kruidenkors,       
gevogeltePittige kip met smeuïge pinda
         groentelinten en pasta                                  en basmati rijst
         (enkel 4-dagen menu)

        Geroosterde maïs, gegratineerde tomaat en homemade hamburger           herfstsalade met peer en ham
vleesGeroosterde maïs met gegrati-    vleesHerfstsalade met peer en ham
          neerde tomaat en homemade
          hamburger

Bio-soep :
Bio-preisoep
preisoep

Veggiemenu :
3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

               
veggie
Gevulde courgette                             veggieGroenteburger met 
met vegetarisch gehakt en pasta                     zoete aardappelpuree en spitskool        


veggieBakkaas met geroosterde groeten

Menu voor de week van 11 september 2017  

Dit menu kan je bestellen tot en met dinsdag 5 september 2017.
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02).

          
tonenKoolvisfilet met mozzarella               gevogeltekip op Oosterse wijze met broccoli
              (enekel 4-dagen menu)

         
vleesGroentestoofpotje met gehakt          
veggieZomerpizza met ham

Uit eigen keuken      

(Olijf)olie
Margarine
Ketchup
Sojasaus
1 ei en azijn (of mayo/dressing)
bouillonblokje rund of kip
oregano
tijm
peper en zout

BIO soep

pompoensoep

Veggiemenu:

3 maaltijden voor 2 personen of 4 personen
Alle verse groenten en fruit zijn 100% biologisch (BE-Bio-02)

            
veggieOosterse rijst met veggieblokjes en veggiePortobello burger met groentefrietjes
                pindasaus


veggieZomerse quinoasalade met verse kaas

 

Wijzigingen, doordat sommige verse ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, kunnen we niet uitsluiten.